USA

18 dagen

4200 kilometer

Route 66 Special

Route 66, bijna 4.000 kilometer lang, is de legendarische verbindingsweg tussen Chicago en Los Angeles. Dat moet je eens in je leven gedaan hebben. En dit is je kans!

In 2017 vierden wij ons 15 jarige bestaan met het organiseren van de Route 66 Jubileum Special. Deze “uitgebreide Route 66” bleek dermate succesvol dat wij besloten hebben deze reis standaard aan ons aanbod toe te voegen.
We beginnen met een trip naar Milwaukee en een bezoek aan de Harley-Davidson fabriek en het museum. Na terugkeer naar Chicago, rijden we vervolgens de meest beroemde weg in USA: Route 66.

Route 66, bijna 4.000 kilometer lang, is de legendarische verbindingsweg tussen Chicago en Los Angeles. Hij ontstond in de jaren ’30 en kende zijn hoogtijdagen in de jaren ’50. Als je hem helemaal afrijdt, passeer je drie tijdzones en doorkruis je acht staten. Dat moet je eens in je leven gedaan hebben. En dit is je kans!

OF HEB JE VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald
+31 (0)6 – 53 14 91 99

Met het verzenden van dit formulier en eventuele aanmelding voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en privacybeleid.
Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en daarmee zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.