Motorreizen Zuid-Afrika

Ontdek onze exclusieve motorreizen in Zuid-Afrika!

Gemiddeld beoordeelt met 5 sterren!

Trip of a Lifetime

Gegarandeerd levenslange herinneringen aan unieke landschappen en ervaringen.

Avontuurlijke Safaris

Verken adembenemende landschappen en spot wilde dieren tijdens je motorreis door Zuid-Afrika’s uitgestrekte natuur.

Nieuwe Vriendschappen

Elke reis biedt de kans om betekenisvolle banden te smeden met mede-motorrijders.

Onze Zuid-Afrika Motorreizen

14 Dagen

Western Cape Bike Ride

Zuid-Afrika heeft zoveel moois en spectaculairs te bieden… De ene route is nog indrukwekkender en afwisselender dan de andere. Tijdens de Western Cape Bike Ride maak je kennis met prachtige…

14 Dagen

Cape 2 Cape (Mountain Passes)

Zuid-Afrika heeft zoveel moois en spectaculairs te bieden… we gaan nu nog een stapje verder als voorheen. Tijdens de Cape 2 Cape (Mountain Passes) rijd je over vele mooie bergpassen…

22 Dagen

Namibie-Botswana Grand Tour

We hebben een grote tour uitgewerkt vanuit Zuid Afrika naar Namibië en Botswana Je kent de fantastische Western Cape Bike Ride, je hebt ‘m al gedaan maar wilt nog iets…

14 Dagen

Namibie-Botswana Bike Ride

We hebben eindelijk ook de kortere Namibië-Botswana tour uitgewerkt. Je kent de fantastische Western Cape Bike Ride, je hebt ‘m al gedaan maar wilt nog iets anders, een stapje verder….

HEB JE VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald
+31 (0)6 – 53 14 91 99

Met het verzenden van dit formulier en eventuele aanmelding voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en privacybeleid.
Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en daarmee zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.

Reviews

Gemiddeld beoordeelt met een 9,4 op Facebook!

Petra De Ridder-de Vette
Petra De Ridder-de Vette
Lees verder
Terug in het koude Nederland… Nagenietend van een fantastische tour door het mooie Zuid-Afrika. De big 5, de dolfijnen, prachtige natuur, leuke mensen in de groep, lekker eten en drinken en heerlijke bedden in geweldige hotels/accommodaties. GEWELDIG!! Dank je wel!

Meest gestelde vragen over motorreizen in Zuid-Afrika

Betalingen en Voorbereidingen

In Zuid-Afrika kun je bijna overal met de Zuid-Afrikaanse Rand betalen. Zorg ervoor dat je bankpas is geactiveerd voor internationaal gebruik. Fooien zijn ook gebruikelijk, vooral in de horeca, waar 10-15% van de rekening normaal is voor goede service.
Voor de meeste Europese burgers is bij een verblijf van minder dan 90 dagen geen visum vereist voor Zuid-Afrika. Een geldig paspoort is echter noodzakelijk.
Naast een geldig motorrijbewijs raden we je aan om je voor te bereiden op links rijden, wat standaard is in Zuid-Afrika. Onze ervaren tourleiders geven een uitgebreide briefing voor aanvang van de tour.
Opties zoals andere vluchten, extra hotelnachten of andere motoren zijn mogelijk. Geef je specifieke wensen door bij je boeking.

Ervaringen en Bezienswaardigheden

Onze tours in Zuid-Afrika bieden een rijke mix van lokale gerechten, van braais tot luxe diners. We selecteren restaurants die zowel authentieke als internationale gerechten serveren.

Van het rijden door prachtige wijngebieden en bergen tot het verkennen van de Garden Route en nationale parken zoals Addo, waar je olifanten en ander wild kunt zien.

Belangrijke bezienswaardigheden zoals Kaap de Goede Hoop en de beroemde wijngebieden rond Stellenbosch en Franschhoek.
Bezoeken aan natuurparken zoals het Addo Elephant National Park zijn hoogtepunten van onze tours. Je kunt spectaculaire wilde dieren spotten in hun natuurlijke habitat.

Logistiek en Kosten

Voor grensovergangen, zoals van Zuid-Afrika naar Namibië, zorgen wij voor alle benodigde documentatie en ondersteunen we bij de douaneprocedures.

Voor Botswana heb je mogelijk een visum nodig, afhankelijk van je nationaliteit. Onze reisleiders zullen assistentie bieden bij het grensovergangsproces.

De kosten variëren gemiddeld tussen €6450 en €10450, inclusief accommodatie, maaltijden, en alle reisbenodigheden voor een zorgeloze ervaring.

Bij Crossroads Motortours zijn er geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn all-inclusive, wat zorgt voor een transparante en onbezorgde reiservaring.
Arnoud en Anita
Arnoud en Anita
Lees verder
16 Maart 2024 onze prachtige reis naar Zuid-Afrika gaat beginnen! De voorbereidingen waren fijn en alles was voor ons geregeld door Crossroadsmotortours. 14 dagen hebben we ontzettend genoten van prachtige routes op onze motor! lekker eten erg fijne Hotels. Wat een prachtig land Zuid Afrika!! Foto’s en filmpjes gemaakt waar we nog echt jaren van gaan genieten!! ARNOUD EN ANITA zeggen; THE TRIP OF A LIFETIME
Johan & Jolanda
Johan & Jolanda
Lees verder
Wat een fantastische reis, alles was even goed en mooi. Prachtig land lieve mensen en overal top hotels met erg goed eten en lekkere wijnen. We gaan hier nog vaak aan terug denken. Veel succes voor de toekomst en dank voor alles.
Paul Maas
Paul Maas
Lees verder
Namens Annelies en mij nog bedankt voor de zeer mooie en gezellige trip , we vonden het geweldig . We gaan ons zeker weer melden bij jou voor een volgende trip.
Mark en Coby Maas
Mark en Coby Maas
Lees verder
Van cape town naar het zuidelijke puntje van Zuid-Afrika, wat was het een geweldige trip. Dat wij dit mogen meemaken is ongekend. Dank voor de goede zorgen. wij zullen hier nog lang over napraten en delen met anderen.
Corry en Andre Pietersen
Corry en Andre Pietersen
Lees verder
In september een prachtige reis gehad. We hebben heel erg genoten en vooral omdat deze reis een jeugd droom was van Andre is hij helemaal in een woord fantastisch geweest. Rene en Rob we hebben genoten.