wij organiseren motorreizen

Wie en wat is Crossroads Motortours

Crossroads Motortours is dé specialist op het gebied van uitzonderlijke motorreizen. Crossroads Motortours is opgericht in 2002. Ronald besloot van zijn hobby een bedrijf te maken. Het doel was mensen het naar de zin maken met een fantastische motorreis en dromen van andere motorrijders laten uitkomen.

Crossroads Motortours heeft inmiddels al bijna 25 jaar velen de motorreis van hun leven bezorgd. THE TRIP OF A LIFETIME Er wordt gereden over de mooiste wegen, en de bijzonderste plekjes worden bezocht. Wat Crossroads doet, doet het met heel veel hartstocht, plezier en zorg. En daarbij komen de deelnemers altijd op de eerste plaats.

Ronald

Met veel passie

Ronald organiseert en begeleid motorreizen als eigenaar van Crossroads Motortours. Met veel PASSIE worden door hem de puntjes op de i gezet, zodat Crossroads Motortours haar deelnemers THE TRIP OF A LIFETIME bezorgt.

Exclusieve tours. Het beste van het beste

Als fervent motorliefhebbers stellen wij alles in het werk om onze tours steeds beter te maken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe afwisselende routes, met andere weggetjes, alternatieve stops, leuke ‘local’ restaurantjes en hotels die passen bij de sfeer van de tour. Zo ontmoeten we onderweg allerlei vriendelijke mensen met een bijzonder verhaal. Rijd je met ons mee, dan doe je dat op een jonge motor van EagleRider, de beste huurmotoren in de USA, in een niet te grote groep. Geen lange tankstops dus en we kunnen overal terecht om gezellig samen te eten en te drinken. Door de beperkte groepsomvang is ook de veiligheid gegarandeerd. Bovendien hebben we veel tijd voor persoonlijk contact met onze deelnemers. Kortom, het beste van het beste in alle opzichten!

Tourleaders

Uiteraard kan Ronald dit alles niet alleen en wordt regelmatig een beroep gedaan op tourleaders die ons assisteren met de uitvoering. Naast de tours die ik zelf zal begeleiden doen we in Amerika en Canada regelmatig een beroep op Larry en in Zuid-Afrika staat Alistair klaar om samen met ons een reis te begeleiden. Daarnaast assisteren Bas, John en Jonathan ook op tours.

Larry

Larry

Alistair copy

Alistair

Bas

Bas

John

John

Jonathan

Jonathan

Peter

Peter

Aanbevolen tours

Southwest Shortcut

Vertrek: 11 september 2024

Route 66 100 Jaar Jubileum

Vertrek: 25 april 2026

Western Cape Bike Ride

Vertrek: 11 oktober 2024