speciale wensen

Wil je de tour die je gaat boeken aanpassen met een verlenging, voorafgaand aan of na de tour?

Wil je een dag eerder vertrekken om lekker te acclimatiseren voordat je aan de tour begint?
Of wil je een dag langer blijven om na te genieten en even bij te komen van al het moois dat je beleeft hebt, voordat je naar huis terugvliegt?

Neem dan contact met ons op zodat wij je een mooi voorstel kunnen doen.

Wil je toch een mooie reis beleven maar wil jij of je reisgenoot niet op een motor al is het maar simpelweg omdat je geen motorrijbewijs hebt? Dan kun je ook een auto via ons huren. Vaak tegen een minder-prijs. Zelfs een Ford MustangĀ® behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je toch met je vrienden-groep een tour meebeleven. Neem dan contact met ons op zodat wij je een mooi voorstel kunnen doen.

Heb je specifieke wensen betreffende je vlucht, zoals vertrek vanaf een andere luchthaven en/of een directe vlucht en/of businessclass vliegen en/of …?

Vermeld dit dan in het opmerkingen veld op het reserveringsformulier. Crossroads Motortours neemt dan contact met je op om een en ander tegen een kostendekkende meerprijs te realiseren.

Wil je meedoen aan een tour, maar de vlucht zelf regelen? Neem dan contact met ons op dan bespreken we een minderprijs.

Mocht je speciale wensen hebben die niet in de bovenstaande lijst staan. Neem dan ook contact met ons op. Wellicht kunnen we iets regelen.

Aanbevolen tours

Southwest Shortcut

Vertrek: 11 september 2024