Zuid-Afrika

14 dagen

3700 kilometer

Namibie-Botswana Bike Ride

Deze motorreis, van Kaapstad door Namibië en Botswana, belooft een onvergetelijk avontuur met luxe Harley-Davidsons en uitstekende hotels

We hebben eindelijk ook de kortere Namibië-Botswana tour uitgewerkt. Je kent de fantastische Western Cape Bike Ride, je hebt ‘m al gedaan maar wilt nog iets anders, een stapje verder. De Namibië-Botswana Bike Ride op Harley-Davidsons. Uiteraard begint en eindigt deze tour bij de Harley-Davidson dealer in Kaapstad.

We hebben dezelfde kwaliteit motoren, van de Harley-Davidson dealer, die je van ons in Zuid-Afrika gewend bent. En we hebben natuurlijk ook net zulke gave hotels als in Zuid Afrika.

We gaan er een waar avontuur van maken. Het is goed te rijden in Namibie en Botswana. Goede kwaliteit wegen en veel te beleven.

Het eten en drinken in zuidelijk Afrika is van uitzonderlijk goede kwaliteit en kost veel minder als in Nederland.
De hotels zijn van superkwaliteit. De mooiste plekjes en echt gaaf en passend bij zuidelijk Afrika.
De mensen zijn gastvrij en vriendelijk. Over criminaliteit hoef je je op onze tours geen zorgen te maken. Het is veilig en geweldig fijn.

OF HEB JE VRAGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over onze motortours.

Bel Ronald
+31 (0)6 – 53 14 91 99

Met het verzenden van dit formulier en eventuele aanmelding voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en privacybeleid.
Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en daarmee zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.